Gama de parfumuri ID Sangado

       Gama de parfumuri ID Sangado include peste 100 de arome ce acoperă toată plaja de tipuri de parfumuri: de la parfumuri proaspete până la parfumuri dulci, de la parfumuri clasice până la parfumuri moderne, de la parfumuri sofisticate, stilate până la parfumuri lejere, sportive.

       Parfumurile ID Sangado sunt produse concentrate, de calitate.

       La baza lor stau esenţe de calitate alese cu mare grijă. În plus, produsele au concentraţie mare de parfum – şi anume 22% pentru aromele de damă şi 18% pentru aromele de bărbat. Această concentraţie este rar întâlnită în lumea parfumurilor şi garantează persistența produselor. De asemenea un produs concentrat vă permite să pulverizaţi mai puţin şi astfel parfumul dumneavoastră preferat o să dureze mai multe luni.

       Suntem convinşi că, indiferent de preferinţele dumneavostră, vă veţi gasi parfumul care vă place şi care vă reprezintă.


       Produsul este comercializat la preţ de fabrică, și anume 49 lei pentru 50 ml. Pentru ca acest preț să fie posibil, sunt folosite ambalaje unitare şi simple. De asemenea, sunt eliminate și costurile de marketing considerabile din retail-ul tradițional (publicitate, cost de distribuție în magazine, taxa de raft etc).

      Esențele sunt fabricate în Franța, în cadrul firmelor importante din domeniu şi sunt ambalate in EU. ID Sangado oferă calitate de lux la un preţ de produs de masă. Ţinând cont de raportul calitate/preț, suntem convinși ca este cea mai bună ofertă de pe piață. Ladys este primul distribuitor al parfumurilor ID Sangado in Romania
Introducem astfel 81 de arome noi de calitate deosebita, apa de parfum de concentratie crescuta (22% parfum dama si 18% parfum masculin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu